TRUFFE





MALZEMELER

4-5 DİLİM KAKAOLU KEK
2 PAKET 80 GRAMLIK SÜTLÜ ÇİKOLATA
1 KÜÇÜK KUTU ÇİĞ KREMA
FINDIK
1-2 PARÇA BEYAZ ÇİKOLATA


KEK ROBOTTA UN HALİNE GETİRİLİR İÇİNE ÇİĞ KREMANIN YARISINDAN AZI AYRILARAK DÖKÜLÜR.BENMARİ USULÜ ERİTİLMİŞ 1 PAKET ÇİKOLATA KATILIR FINDIK EKLENİR YOĞURULUR.KÜÇÜK TOPLAR OLUŞTURULUR.DAHA SONRA DİĞER PAKET ÇİKOLATA BENMARİ USULÜ ERİTİLİP İÇİNE KALAN ÇİĞ KREMA KATILIP PÜRÜZSÜZ BİR KREMA OLUŞTURULUR.TOPLAR BU KREMANIN İÇİNE TEK TEK ATILIP BİR ÇATAL YARDIMIYLA BOZULMADAN ÇIKARILIR.BİR TABAĞA ALINIR ÜZERİNE BENMARİ USULÜ ERİTİLMİŞ BEYAZ ÇİKOLATAYLA ŞEKİLLER YAPILR.BİRAZ DONDUKTAN SONRA RENKLİ KAĞITLARA KOYULUP SERVİS YAPILIR.

Yorumlar

Popüler Yayınlar