RAMAZAN YUFKALI SALATA
MALZEMELER
3 ADET RAMAZAN YUFKASI
4-5 SALATALIK
3 HAVUÇ
1.5 KİLO YOĞURT
TUZ
CEVİZ PUL BİBER NANE
SALATALIK VE HAVUÇ RENDELENİR YOĞURDUN BİR KISMIYLA KARIŞTIRILIR TUZ VE CEVİZ KATILARAK HAZIRLANIR.YUVARLAK BİR BORCAMA BİRİNCİ YUFKA SUYLA ISLATILIP YERLEŞTİRİLİR ÜZERİNE YOĞURTLU HARÇTAN SÜRÜLÜR.DİĞER KATLARDA BÖYLE YAPILIP EN ÜZERİNE SADE AYIRILAN YOĞURT SÜRÜLÜR ARZUYA GÖRE SARIMSAKTA KATILABİLİR.ÜZERİNE NANE KIRMIZI BİBER SIVIYAĞDA YAKILIP GEZDİRİLİR DOLAPTA 1-2 SAAT BEKLETİLİP SERVİS YAPILIR
Yorumlar
Yorum Gönder